Training voor nóg meer plezier!

Alle vrijwilligers in de gemeente Rijssen-Holten die werkzaam zijn bij een lokale organisatie, instelling of vereniging komen in aanmerking. Ben je vrijwilliger en heb je behoefte aan extra training of bijscholing? Via Vorsa organiseert regelmatig workshops en trainingen. Vraag de organisatie, waarvoor je werkt, contact met ons op te nemen. Samen zorgen wij voor de juiste opleiding waarmee je met meer deskundigheid en veel plezier je vrijwilligerswerk kunt voortzetten!

Vergoedingsregeling training

Wij werken volgens een aantrekkelijke vergoedingsregeling, namelijk het gemeentelijk ‘deskundigheidsbudget voor vrijwilligers’. Maar liefst 85% van de kosten van de opleidingen en (bij)scholingen worden vanuit dit budget vergoed, 15% wordt verdeeld onder de deelnemende organisatie(s).

Er zijn enkele criteria waar je als organisatie aan moet voldoen. Meer weten? Neem even contact met ons op.

Bijscholing vanuit Lokaal Sportakkoord

Bijscholing vanuit Lokaal Sportakkoord

Sluit je aan
De volgende cursussen worden gratis aangeboden aan sportverenigingen in Rijssen-Holten. Ook alle culturele verenigingen zijn van harte welkom om aan te sluiten bij de volgende online cursussen.
· Geld genereren
· Ledenbinding
· Financieel gezond de crisis door

Voor meer informatie kan je contact opnemen met René Hoveling van ViaVie Welzijn.

Trainingen vrijwilligers

Trainingen vrijwilligers

De Humanitas Academie heeft een aantal trainingen ontwikkeld voor iedereen die iets wil doen of doet voor een ander. Als buur, vrijwilliger of mantelzorger. De Humanitas Academie voor de buur. In deze trainingen geeft Humanitas je een aantal praktische en nuttige handvatten.

Ga naar de e-learning
Begeleiden vrijwilligers

Begeleiden vrijwilligers

Deze training is ontwikkeld en ter beschikking gesteld door Humanitas. Deze training biedt jou de nodige handvatten en praktische tips bij het werven én begeleiden van vrijwilligers. Dus coördineer/begeleid jij vrijwilligers, dan is deze training wat voor jou! 

Ga naar de e-learning
Trainingen organisaties

Trainingen organisaties

Als vrijwilligersorganisatie loop je vast wel eens tegen vraagstukken aan zoals: 'hoe vind ik nu vrijwilligers?' en 'hoe begeleid of motiveer ik ze dan?'. Wil je hier meer informatie over, kijk dan eens voor gerichte trainingen bij kenniscentrum MOVISIE. Hier kan je onder andere de training: 'Hoe begeleid je vrijwilligers?' vinden.

Ga naar de e-learning
Free Learning

Free Learning

Free Learning is de meest gebruikte website voor en door iedereen in zorg en welzijn die graag leert door middel van e-learning. Vrij toegankelijke actuele kennis bij je dagelijkse, waardevolle werk. Learnings als 'Grenzen stellen aan de telefoon', als ook 'Goed in gesprek' kunnen waardevol zijn voor jou als vrijwilliger.

Ga naar de e-learning
Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken