Webinar: Wat kan een Deltion-student betekenen voor vrijwilligersorganisaties?

Heb jij of jouw vrijwilligersorganisatie (of instelling of bedrijf) een mooie praktijkopdracht of een interessant vraagstuk waarvan studenten kunnen leren of waarmee ze zich kunnen ontwikkelen én waar jij hulp bij nodig hebt? Dan kun je terecht bij het Praktijkloket van Deltion. Studenten van Deltion College kunnen jou praktisch helpen, geven je extra ideeën, brengen vakkennis in en krijgen begeleiding van hun docenten.

Adviseurs van het Praktijkloket van Deltion vertellen je er alles over tijdens dit webinar dat zij voor het netwerk BestuurdersCentraal Overijssel organiseren, samen met de Provincie Overijssel en de Vereniging van Overijsselse Steunpunten Vrijwillige Inzet (VOSVI). Ze komen met praktische voorbeelden, beantwoorden je vragen en laten zien hoe de aanmelding werkt.

Voor wie?
Iedereen die actief is in (een bestuur van) een vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief of organisatie die met vrijwilligers werkt, kan deelnemen aan dit webinar. Werk je bij een bedrijf of bij de overheid? Kom dan ook gerust een kijkje nemen. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tijdstip
Woensdagavond 13 september van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur

Locatie
Online, je ontvangt een dag van tevoren de Teamslink

Aanmelden en kosten
Je kunt je tot maandag 11 september om 21.00 uur aanmelden voor dit gratis webinar via dit formulier.

Je vindt de uitnodiging ook terug op www.bestuurderscentraal.nl/overijssel/.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken