Vrijwilligerswaardering 2023 in beeld!

'Vrijwilliger; onmisbaar persoon die ervoor zorgt dat anderen er niet alleen voor hoeven te staan'. 

Vrijwilligerswaardering 2023

Vrijwilligerswaardering 2023

Op zaterdag 25 november heeft in het Kulturhus in Holten en op zaterdag 9 december in het Parkgebouw in Rijssen de jaarlijkse vrijwilligerswaardering plaatsgevonden voor de vrijwilligers in de Gemeente Rijssen-Holten. En wat een feestje was het!⁣⁣⁣

We hebben op deze twee zaterdagen twee verschillende workshops aangeboden. Er was een workshop van de Complimentenmakers in de morgen en 's middags was er een Humorworkshop verzorgd door Renate Reijnders. De lunch werd verzorgd door bakkerij Nijkamp en deze was heerlijk. Ook was er een Photobooth waar iedereen leuke foto's van zichzelf kon maken. En daar zaten erg leuke foto's bij! 

In de pauze hebben de Complimentenmakers voor iedereen die dat wilde een mooi compliment geschreven, en die vielen zeker in de smaak. Wat knap hoe zij de vrijwilligers zo een treffend compliment konden geven. Dit werd zeker erg gewaardeerd!  En zelf hebben wij van verschillende kanten ook terug gekregen dat jullie als vrijwilligers ook hebben genoten.

⁣⁣⁣⁣En daar worden wij weer blij van! We zijn dan ook trots dat alles goed verlopen is, en hopen dat jullie de waardering voelen die wij en de gemeente hebben voor álle vrijwilligers in onze mooie gemeente. ⁣⁣⁣

Bedankt voor jullie inzet in het afgelopen jaar. Zonder vrijwillige inzet en omkijken geen Noaberschap in Rijssen-Holten!

We wensen iedereen hele fijne dagen, en graag tot ziens in 2024!

Waardering Holten
Waardering Rijssen
Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken