Voor mij persoonlijk was dit werk een lot uit de loterij!

Sinds 2011 is Gonnie als vrijwilligster werkzaam in het Kulturhus in Holten en toen begonnen als baliemedewerkster/ gastvrouw/ telefoniste.

Mijn werkzaamheden als gastvrouw bestonden destijds uit bezoekers wegwijs maken in het Kulturhus – als baliemedewerkster/ telefoniste gaf ik informatie over van alles en dan ook letterlijk over alles: waar vind ik hier een pinautomaat en/of een brievenbus; kan ik hier cursussen volgen; ik wil graag iemand van de gemeente spreken etc..

Juist deze verscheidenheid van werk trok me erg aan, ook omdat ik graag met mensen omga – voor mijn vrijwilligerswerk had ik ruim 40 jaar in de reiswereld gewerkt - dus omgang met mensen was me niet vreemd!

Toen op een gegeven moment de VVV in het Kulturhus “ophield” te bestaan heeft de balie ook de informatie over het toerisme in de gemeente Rijssen-Holten erbij gekregen. Dat gaf weer een hele andere draai aan alle, tot dan toe, werkzaamheden. 

Vrijwilligerswerk doen is een dankbare taak en voor bijna iedereen toegankelijk: het geeft voldoening (je moet echter ook bestand zijn tegen dagen dat er niet veel te doen is – dat hoort er ook bij) en je leert mensen kennen en wat dacht je van de collega's! 

Voor mij persoonlijk was dit werk een lot uit de loterij nadat ik zonder werk kwam te zitten. Ik zou je zeker aanraden eens binnen te lopen of te bellen met de mensen van Via Vorsa. Wie weet zit er iets voor je bij. We hebben je nodig. GEWOON DOEN!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken