Overijsselse Vrijwilligers Prijs 2023

Nomineer nu jouw organisatie, vereniging of jonge vrijwilliger!

Is jouw organisatie, vereniging of jonge vrijwilliger de leukste van allemaal? Doe mee en nomineer ze voor de Overijsselse Vrijwilligers Prijs! Nomineren kan vanaf nu door hier het nominatieformulier in te vullen.

De Overijsselse Vrijwilligers Prijs

De provincie Overijssel en de verschillende Vrijwilligers(steun)punten in de provincie gaan ook dit jaar weer de jaarlijkse Overijsselse Vrijwilligers Prijs uitreiken. Wederom gaat Via Vorsa dit voor de gemeente Rijssen-Holten organiseren. In iedere deelnemende gemeente worden 3 vrijwilligers of organisaties in het zonnetje gezet. Ook wordt er een ‘groene’ vrijwilligersprijs uitgereikt. De prijzen worden, net als in 2022, uitgereikt door een statenlid van de provincie Overijssel.

Vorig jaar hebben in onze gemeente de onderstaande drie organisaties de prijs ontvangen. Zij waren hier erg blij mee en voelden dit echt als een stukje waardering voor hun inzet.

  • Dorcas
  • Gehandicapten Sport Vereniging
  • Dagbegeleiding de Bolder

Dit jaar willen we natuurlijk weer 3 organisaties, verenigingen of jonge vrijwilligers in het zonnetje zetten. En hier kan jij als vrijwilliger aan meewerken!

Daarom vragen wij nu aan jou: nomineer jouw organisatie, vereniging of jonge vrijwilliger NU! Laat ons weten waarom zij zo belangrijk voor jou zijn!

Uit alle genomineerde organisaties en verenigingen zal een jury drie organisaties en/of verenigingen kiezen die voorgedragen worden bij de Provincie Overijssel. Een statenlid zal vervolgens samen met de gemeente Rijssen-Holten en ViaVorsa de prijzen uitreiken.

Hoe nomineer jij je organisatie, vereniging of jonge vrijwilliger? Dat kan door dit formulier in te vullen op de website van ViaVie Welzijn.

Nomineren kan t/m uiterlijk woensdag 4 oktober!

We hopen op veel nominaties! 

Voor meer informatie, lees dan onze speciale editie van de nieuwsbrief over de Overijsselse Vrijwilligers Prijs.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken