Overijsselse Vrijwilligers Prijs 2022

Nomineer nu jouw organisatie of vereniging!

Is jouw organisatie of vereniging de leukste van allemaal? Doe mee en nomineer ze voor de Overijsselse Vrijwilligers Prijs! Nomineren kan vanaf nu door hier het nominatieformulier in te vullen.

Titel

De Overijsselse VrijwilligersPrijs
De provincie Overijssel en de verschillende Vrijwilligers(steun)punten in de provincie gaan ook dit jaar weer de jaarlijkse Overijsselse Vrijwilligers Prijs uitreiken. Wederom gaat Via Vorsa dit voor de gemeente Rijssen-Holten organiseren. In iedere deelnemende gemeente worden 3 vrijwilligers of organisaties in het zonnetje gezet. Ook wordt er een ‘groene’ vrijwilligersprijs uitgereikt. De prijzen worden, net als in 2021, uitgereikt door een statenlid van de provincie Overijssel.

Vorig jaar hebben in onze gemeente de onderstaande drie organisaties de prijs ontvangen. Zij waren hier erg blij mee en voelden dit echt als een stukje waardering voor hun inzet.

  • Vrouwen van Nu – afdeling Rijssen
  • Zorgboerderij De Borkeld
  • Greun Hoolt’n: Stichting Behoud Natuur en Landschap Holten en Omstreken.

Dit jaar willen we natuurlijk weer 3 organisaties of verenigingen in het zonnetje te zetten. En hier kan jij als vrijwilliger aan meewerken!

Nomineer jouw organisatie of vereniging!
Omdat wij in onze gemeente onze vrijwilligers met regelmaat in het zonnetje zetten, leek het Via Vorsa een mooi idee om met deze Provinciale prijs nu juist de organisaties en verenigingen die vrijwilligerswerk aanbieden, op een voetstuk te plaatsen.

Want, als vrijwilliger, heb je zelf een keuze gemaakt om je voor een bepaalde organisatie of vereniging in te zetten. Je weet zelf het beste waarom je juíst bij deze organisatie of vereniging betrokken bent! Naast zinvol werk verrichten, zijn ook de waardering, de uitdaging en het gevoel gezien te worden erg belangrijk binnen het vrijwilligerswerk.

Kortom: waar doe jij je vrijwilligerswerk, en wat betekent deze organisatie of vereniging voor jou?

Daarom vragen wij nu aan jou: nomineer jouw organisatie of vereniging NU! Laat ons weten waarom zij zo belangrijk voor jou zijn!

Uit alle genomineerde organisaties en verenigingen zal een jury drie organisaties en/of verenigingen kiezen die voorgedragen worden bij de Provincie Overijssel. Een statenlid zal vervolgens samen met de gemeente Rijssen-Holten en ViaVorsa de prijzen uitreiken.

Hoe nomineer jij je organisatie of vereniging? Dat kan door dit formulier in te vullen op de website van ViaVie Welzijn.

Nomineren kan t/m uiterlijk woensdag 7 oktober!

We hopen op veel nominaties!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken