Organisatie in beeld: Christelijke Mantelzorghulp

De Mantelzorghulp is een Christelijke stichting en verricht haar werk vanuit die achtergrond. We verlenen zorg aan iedereen, ongeacht de identiteit en achtergrond van de zorgvrager.

"Onze organisatie zou niet bestaan zonder onze enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers."

De hulp die wij bieden is o.a. het ondersteunen en ontlasten van de mantelzorger, het bezoeken van mensen die zich eenzaam voelen of chronisch ziek zijn, begeleiding en vervoer naar huisarts of ziekenhuis. Tevens verlenen wij terminale (nacht)zorg. In de praktijk blijkt dat er veel behoefte bestaat onder terminaal zieke mensen en hun naasten om, voor zover mogelijk, thuis te kunnen overlijden. De Mantelzorghulp beschikt over geschoolde vrijwilligers die, soms overdag, maar met name in de nachten, de mantelzorgers willen ondersteunen in de zorg.

Via de vrijwilligersvacaturebank van Via Vorsa hebben wij al een aantal reacties van nieuwe vrijwilligers gehad die bij ons vrijwilligerswerk wilden doen. Hier is een goede match uitgekomen, waar we natuurlijk heel blij mee zijn!

Daarnaast biedt Via Vorsa gratis cursussen aan die goed aansluiten bij de interesse van onze vrijwilligers en organisatie.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken