Op 10 & 11 maart 2023 is het weer NLdoet!

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat vrijwilligerswerk met je doet!

Vrijwilligerswerk doet ertoe!

In 2023 is NLdoet op 10 en 11 maart. Vanaf 1 november 2022 kunnen organisaties hun activiteit aanmelden op de site. Op www.nldoet.nl kan iedereen zich aanmelden voor een leuke vrijwilligersactiviteit in zijn of haar omgeving.

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 & 11 maart 2023 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook. Vrijwilliger zijn dóet iets met je!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek vanaf november 2022 een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan.

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken