10 & 11 maart 2023 is het weer NLdoet!

Vrijwilligerswerk doet ertoe!

10 & 11 maart 2023 is het weer NLdoet!

Op 10 en 11 maart 2023 organiseren we, samen met duizenden sociale organisaties in het land, weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag iets voor een ander te betekenen en ertoe te dóen!

Nieuwe vrijwilligers
Vrijwilligerswerk is het kloppend hart van vele sociale initiatieven. En voor heel veel mensen een ervaring die iets met ze dóet. Voor organisaties is NLdoet een mooie kans om nieuwe vaste vrijwilligers aan te trekken en te laten zien hoe zij ertoe doen in de samenleving. Deelnemende verenigingen en stichtingen kunnen bij het Oranje Fonds een bijdrage van maximaal 350 euro aanvragen voor bijvoorbeeld catering en materialen.

Meld een activiteit aan!
Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Meld dan nu jullie activiteit aan op nldoet.nl. Want vrijwilligerswerk doet ertoe! Ook in de gemeente Rijssen-Holten zijn al projecten aangemeld! 

Ben je geen organisatie, maar wil je wel wat voor de ander betekenen? Je kan je ook op de verschillende aangemelde projecten inschrijven als vrijwilliger!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken