Jouw organisatie in de spotlights verplaatst naar 6 oktober!

Op 21 juni stond de avond 'Jouw organisatie in de spotlights' gepland in de Haarschool in Holten. Deze avond is verplaatst naar 6 oktober in het Parkgebouw in Rijssen. 

Helaas moet we meedelen dat de avond van 21 juni niet door kan gaan in verband met de te geringe belangstelling voor deze datum. Dit is erg jammer natuurlijk!

Maar niet getreurd, we verplaatsen de workshops naar donderdag 6 oktober en ze worden dan gegeven tijdens onze ‘Goed Bezig Vitaliteitsfair’.

Je kunt dan kiezen of je ’s middags of ’s avonds mee wilt doen en ook dan zullen Margreet Koster, Ria Struik en Patricia van Erven hun medewerking weer verlenen, dus dat komt helemaal goed.

Mocht je je al hebben aangemeld voor 21 juni, dan blijft je aanmelding gewoon staan voor 6 oktober. Het zou wel fijn zijn als je doorgeeft of je hier dan ook gebruik van wilt maken en op welk dagdeel je wilt aansluiten. Dat kan door een mail te sturen.

De Goed Bezig Vitaliteitsfair zal plaats vinden in het Parkgebouw in Rijssen op donderdag 6 oktober van 15.00 tot 21.00 uur.

Op de fair zullen verschillende (vrijwilligers)organisaties zichzelf presenteren en kunnen ze vrijwilligers werven, maar ook zullen bedrijven hun medewerking verlenen en zullen er demonstraties zijn van o.a. beweeg- en culturele activiteiten.

Kortom voor elk wat wils! Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Zou je met je organisatie ook graag op deze fair willen staan, laat het ons dan weten, dan kunnen wij je meer vertellen!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken