Inschrijven voor NLdoet kan weer!

NLdoet 2022 vindt dit jaar plaats op 11 en 12 maart. Er zijn al bijna 5.000 klussen aangemeld.

Vrijwilligers: wat wordt jullie NLdoet activiteit op 11 & 12 maart?

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 & 12 maart 2022 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je op één dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. Er zijn inmiddels al bijna 5.000 klussen aangemeld!

Organisaties: welke klus melden jullie aan?

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! 

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds.

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken